Magyarország - MAGYAR Válasszon országot

MEGÉRTJÜK A BETEG IGÉNYEIT

Tudjuk, hogy a betegekben számos kérdés merül fel. Gyógyulásuk - és életük - során akadályokkal és sikerekkel egyaránt szembesülnek. A gyógyuláshoz vezető út rögös lehet, és mi ezt a folyamatot szeretnénk betegeink számára megkönnyíteni. Azért dolgozunk, hogy terápiás megoldásainkkal a betegek életminőségén javítsunk.  Bízunk abban, hogy igazi segítséget tudunk nyújtani betegeink számára, és ezáltal hozzájárulunk életük jobbá tételéhez.

focusimg1_03

Kutatási és fejlesztési tevékenységünket néhány olyan központi terápiás területre összpontosítjuk, ahol már bizonyítottuk szakértelmünket, és ahol hisszük, hogy munkánkkal még jelentősebb eredményeket érhetünk el a betegségekkel és kezelésükkel kapcsolatban. Ezek a központi területek az immunológia, a máj- és vesebetegségek, az ideggyógyászat és a nőgyógyászat.

Tudjon meg többet a gyógyszerekről, amelyeket ezeken a területeken fejlesztünk a Fejlesztés alatt álló készítmények.


SÚLYOS EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁKRA KERESÜNK MEGOLDÁST

Májbetegségek

Antivirális programunk a hepatitis C (HCV) vírusfertőzés kezelésének fejlesztésére összpontosít. Ez a betegség világszerte több mint 160 millió embert érint, és évente körülbelül 3-4 millió új megbetegedés történik. A HCV fertőzés hosszútávú szövődmények és krónikus májbetegség kialakulásához vezethet. Az AbbVie szakemberei egy interferon-mentes, szájon át alkalmazható kombinált kezelési lehetőségen dolgoznak a HCV 1-es genotípusával fertőzött betegek számára. Az 1-es típusú HCV a legelterjedtebb az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában. Elkötelezetten keressük a legjobb kezelési módokat betegeink számára, miközben a tudomány fejlődéséhez is hozzájárulunk.


IdeggyógyászaT

Folyamatban lévő kutatásunk olyan vegyületekre összpontosít, amelyek különböző, rokkantsághoz vezető krónikus idegrendszeri betegségek kezelésében játszanak szerepet. Jelenleg is számos hatóanyagunk van korai és előrehaladott vizsgálati fázisabn olyan - világszeret milliókat érintő - betegségek kezelésére, mint a kognitív zavarral társuló skizofrénia, az Alzheimer-kór, a Parkinson-kór és a szklerózis multiplex (SM).


Immunológia

Mint az autoimmun betegségek és terápiák szakértője, az AbbVie a krónikus progresszív immunológiai betegségekre gyógymódot jelentő új gyógyszerek kifejlesztésére koncetrál. Az AbbVie olyan terápiás területen is végez kutatást, ahol jelenleg nincs hatásos kezelés vagy csak korlátozottak a lehetőségek, köztük az uveitis (szivárványhártya/sugártest gyulladás), a hidradenitis suppurativa (gennyes verejtékmirigy gyulladás), a lupusz, a gyermekkori Crohn-betegség és az osteoarthritis betegségek területén. Emellett olyan új generációs kezelési módokat is fejlesztünk, amelyek a rheumatoid arthritis kezelésének további javítását szolgálják.


Onkológia

Kutatásaink olyan célzott terápiák felfedezésére és kifejlesztésére összpontosítanak, amelyek megakadályozzák a rosszindulatú daganatos sejtek túlélését. Az AbbVie onkológiai kutatási folyamatában számtalan új molekulát vizsgálnak klinikai vizsgálatokban, ezeket több mint 15 különböző rákbetegségben és daganattípusban vizsgáljuk, többek között az olyan legelterjedtebb és legnehezebben kezelhető hematológiai daganatokban, mint a mielóma multiplex és a krónikus limfoid leukémia.


Vesebetegség

A krónikus vesebetegség csak az Egyesült Államokban és Európában 50 millió embert érint. Folyamatosan kutatjuk azokat a lehetséges gyógymódokat, amelyek megoldásokkal szolgálhatnak a diabétesz szövődményeként kialakuló krónikus vesebetegségre, valamint a nagy műtétek szövődményeként kialakuló akut vesekárosodásra.


Nőgyógyászati betegségek

Az AbbVie kutatásaiban az endometriózis és a méh mióma kezelésére összpontosít, amelyek több mint 16 millió nőt érintenek világszerte. Mindkettő nagyon gyakori betegség és számos tünettel jár, többek között fájdalommal, rendellenes vérzéssel és meddőséggel.

Elhagyom az oldalt abbvie.hu

Az Ön által megtekinteni kívánt AbbVie Internetes oldal bizonyos ország vagy országok lakosságának szól - ezt az oldalon fel is tüntetjük. Ennek eredményeképpen az oldal olyan gyógyszerekről vagy más termékekről, illetve olyan termékek használatáról tartalmazhat információkat, amelyeket más országokban vagy régiókban nem engedélyeztek. Ha Ön nem annak az országnak a lakosa, ahova az oldal irányította, kérjük, térjen vissza az AbbVie.com oldalra, vagy lépjen kapcsolatba az AbbVie helyi leányvállalatával, hogy megkaphassa az Ön lakóhelye szerinti országra vonatkozó megfelelő termékinformációt.

Előfordulhat, hogy az Ön által megtekinteni kívánt AbbVie Internetes oldal nyelve eltér az Ön országának hivatalos nyelvétől.

Előfordulhat, hogy az Ön által megtekinteni kívánt Abbvie Internetes oldal nem az Ön képernyőméretére lett optimalizálva.

Szeretne továbblépni az AbbVie oldalára?

Kilépés abbvie.hu

Közlemények

Az alábbi „Igen" hivatkozással elhagyja az AbbVie weboldalakat.

Az AbbVie weboldalairól más oldalakra mutató hivatkozások nem tartoznak az AbbVie ellenőrzési körébe, így az AbbVie nem vállal felelősséget sem az ezeken található tartalmakért, sem azokért a tartalmakért, amelyek további hivatkozásokon keresztül érhetők el az említett oldalakról. Az AbbVie csupán az Ön kényelme érdekében tünteti fel ezeket a hivatkozásokat, s az ilyen előfordulás nem jelenti, hogy az AbbVie támogatja a hivatkozásokkal elérhető oldalakat.

Előfordulhat, hogy az Ön által megtekinteni kívánt Internetes oldal nem az Ön képernyőméretére lett optimalizálva.

El kívánja hagyni ezt az oldalt?    

www.abbvie.hu elhagyása

Itt orvosok részére készült információkat tartalmazó oldalak következnek, melyek a gyógyszereink helyes alkalmazását szolgálják.

A gyógyszerinformációt tartalmazó oldal nem biztos, hogy az Ön képernyő méretére van optimalizálva.

Szeretné folytatni a böngészést a termékoldalakon?