Skip to main content

Juttatások

A kiválóság elismerése: AbbVie Total Rewards (AbbVie juttatások).

Az AbbVie juttatásai elismerik a komoly munkát és az elkötelezettséget

Munkatársaink áldozatos munkája és elkötelezettsége tesz minket ilyen sikeressé. Tehetséggondozással kapcsolatos filozófiánk egyszerű: összekötni az egyéni sikereket a vállalat közös sikereivel.

Az AbbVie juttatási csomagját, – amelyet „Total Rewards”-nak (AbbVie juttatások) nevezünk, – versenyképesre szabtuk. Az egyéni teljesítmény elismerése és jutalmazása mellett arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy a munkatársaink életében bekövetkező változásoknak megfelelően rugalmasságot és támogatást biztosítsunk.

Juttatásaink – ahogy munkatársaink látják

“2015. szeptemberében teljesült a vágyunk: hazahoztuk kisfiunkat Etiópiából. Az AbbVie örökbefogadási és a szülőkre vonatkozó éves szabadság szabályzatának köszönhetően több lett a fizetett szabadnapjaim száma, ami nagy könnyebbséget jelent számomra. A fiúnk egészeddigi életét árvaházban töltötte, beteg és alultáplált volt. Sok időt kellett eltöltenünk együtt, hogy meggyógyuljon és megszokja új környezetét. Az AbbVie-től kapott plusz idő egyszerűen felbecsülhetetlen! Köszönöm, hogy a fiammal együtt megkaphattam ezt.”

Amy Bankston, bőrgyógyászati termékspecialista

Amy Bankston és családja köszönti itthon fiú gyermeküket és testvérét Etiópiából

Törődünk azzal, hogy mi fontos munkatársaink számára

Programjaink túlmutatnak a megszokottakon. Munkatársaink sorsának alakulását, egészségügyi és pénzügyi jólétét a világ minden táján szem előtt tartjuk. Ezért biztosítjuk a Total Rewards nevű jutalmazási csomagunkat, amely széleskörű juttatási, elismerési és jóléti programokat is tartalmazó kompenzációs portfólió, lehetővé téve munkatársaink számára, hogy mind személyes mind szakmai igényeik egyaránt beteljesülhessenek.

AbbVie Vitalitás

Az AbbVie Vitalitás jelképezi számunkra munkavállalóink jólétének fontosságát, melyben kiemelt elem az egészség megőrzése. Az AbbVie Vitalitás számos eseményt, programot és képzést foglal magában, többek között:

 • Szemináriumi és online képzés olyan egészségügyi témákban, mint a stresszkezelés, helyes táplálkozás, valamint a munka és magánélet egyensúlya
 • Egészségügyi promóciós programok, példának okáért a cukorbetegség, a daganatos megbetegedések és az obezitás vonatkozásában
 • Helyszíni szűrések és oltások a betegségtudatosság javítása és a betegségek korai felismerése érdekében
 • Szakmailag felügyelt munkahelyi fitnesz és rehabilitációs lehetőségek állapotfelméréssel, aerobik órákkal és rehabilitációs szolgáltatásokkal
 • Egészségügyi börzék, fitnesz-rendezvények és csapat-sportversenyek
 • Pénzügyi oktatás, pénzügyi tervezés és menedzsment szemináriumok
 • AbbVie in Motion (Mozgásban az AbbVie), négyhetes csapatversenyünk, amely javítja a jó életminőséghez szükséges fizikai állapotot és kitartást. Ismerje meg a 2016-os AbbVie in Motion programunk legfontosabb eseményeit!

Mozgásban az AbbVie

Az AbbVie Vitalitás olyan globális programokat tartalmaz, mint például az AbbVie in Motion (Mozgásban az AbbVie), amely a fizikai felkészültséget és kitartást próbára tevő négyhetes csapatverseny. 2016-ban:

A munka és magánélet egyensúlya

“Köszönhetően annak, hogy az AbbVie támogatja a dolgozó szülőket, sikerült a karrieremre összpontosítanom úgy, hogy közben a gyermekeimre is kellő figyelmet szánjak.”

Kathryn Kalivoda,vezető gyógyszerkutató

Azóta, hogy 2005-ben az AbbVie-hez csatlakozott, Kathryn egyre magasabb pozíciókat töltött be. Karrierjét a koraszülötteket veszélyeztető Respirációs Distress Szindróma (RDS) megelőzésére és kezelésére szánt gyógyszer promóciójának támogatásával kezdte. Jelenleg a Tudomány és Technológia (Science & Technology) Bioanalitikai (BioAnalytical) Csoportját vezeti, és a csoport legfontosabb termékének támogatását irányítja.

Gyermekek iránti elköteleződése megnyilvánul abban is, ahogy saját gyermekeivel foglalkozik: Jack 8, Ryan 5 éves. Kathryn kezdetben az AbbVie amerikai központjában, az iroda erre a célra kialakított kismamaszobájában gondozta csecsemő fiait egészen addig, amíg a fiúk el nem kezdték az iskolát, az AbbVie Early Discoveries napközijének gondjaira bízta őket, ahol aktív tagja volt a szülői munkaközösségnek.

Kathryn Kalivoda-t az AbbVie édesanyákat támogató programja segítette egészen addig, amíg fiai iskolába nem kezdtek járni.

Versenyképes juttatások

Folyamatosan keressük csapatunkba a tehetségeket. Amikor megtaláljuk őket, igyekszünk megfelelőképpen is bánni velük. Mivel minden ország más és más, a juttatások országonként eltérőek. Íme néhány példa arra, hogy mit is kínálunk:

 • Ösztönzők és elismerések
 • Egészségügyi juttatások
 • Nyugdíj juttatások
 • Élet- és balesetbiztosítás
 • Fizetett betegszabadság
 • Fizetett szabadság
 • Munkavállalói segítségnyújtási program
 • Jogi és pénzügyi segítségnyújtás
 • Concierge szolgáltatások a jobb munka-magánélet egyensúly fenntartása érdekében
 • Egészségvédő programok
 • Rugalmas munkavégzés
 • Gyermekgondozási megoldások, beleértve a munkahelyi és az otthoni gyermekgondozást
 • Anyák a munkahelyen program