Skip to main content

Az AbbVie

Olyan vállalat vagyunk, amely a legnagyobb kihívást jelentő egészségügyi problémák megoldását tűzte ki célul. Nem elégszünk meg azonban a terápiák fejlesztésével: célunk, hogy jelentős hatással legyünk az emberek életére. Az AbbVie egy kutatás-központú biogyógyszer vállalat.

Tevékenységünk

Mintegy 29 000 munkatársunk – tudósok, kutatók, kommunikációs, gyártási és törzskönyvezési szakemberek – tevékenykedik a világ minden táján. Új megoldásokat találunk a jelenlegi egészségügyi kihívások kezelésére – az életveszélyes betegségektől a krónikus állapotokig.

Specifikus, nehezen gyógyítható betegségeket célzunk meg, ahol a tudományos haladás elősegítése érdekében a kutatás- és fejlesztésben szerzett szaktudásunkra támaszkodhatunk. Folyamatosan olyan megoldások kidolgozásán törekszünk, amelyek többet nyújtanak a betegségek kezelésénél: pozitív hatással vannak a betegek életére, a társadalomra és magára a tudományra is.

Betegek: Hatással lenni minél több életre

Ahhoz, hogy megértsük a betegutakat, partnereinkkel, tudósokkal, klinikai szakemberekkel, kormánytisztviselőkkel és érdekképviseleti csoportokkal működünk együtt. A tőlük kapott információk segítségével tudunk új megoldásokat fejleszteni és ezzel igazi változást hozni.

Tudomány: Jobb megoldásokat találni a világ legnagyobb kihívásaira

A kutatás és az innováció működésünk alappillérei. Dinamikusan, együttműködve dolgozunk tudományos áttörések érdekében. Ez segít minket abban, hogy jobb megoldásokat biztosíthassunk a világ legnagyobb kihívást jelentő betegségeinek kezelésében. A gyógyszerek kutatására, fejlesztésére és terjesztésére koncentrálunk olyan terápiás területeken, ahol bizonyított szakértelemmel rendelkezünk – és ahol jelentős hatást érhetünk el. Az alábbi terápiás területeken folytatunk kutatásokat és fejlesztéseket:

  • Immunológia
  • Onkológia
  • Neurológia
  • Virológia
  • Általános orvostudomány

Partnerség: Együttműködés az igazi változás érdekében

Partnereinkkel együtt elkötelezettek vagyunk a világ legjelentősebb egészségügyi szükségleteinek megoldása iránt. Azért dolgozunk együtt partnereinkkel, egyetemekkel, klinikai szakértőkkel, kormányzatokkal és érdekképviseleti csoportokkal, hogy közösen új megoldásokat találjunk a a betegek számára világszerte. A közös munka során egyesítjük erőinket, gondolkodásunkat és erőforrásainkat annak érdekében, hogy jobb megoldásokat találjunk a betegek számára.

Felelősségvállalás: Szenvedéllyel a munkánk iránt, felelősséggel a tetteinkért

Az AbbVie-nél a „mi” és a „hogyan” is számít. Túllépjük a hagyományos értelemben vett medicína határait: erőforrásainkat arra összpontosítjuk, hogy javítsunk az egészségügyi ellátáson és hozzájáruljunk a közösségek problémáinak megoldásához. Elkötelezettek vagyunk:

  • az egészségügyi eredmények javítása iránt. Eddig ki nem elégített igényeket célzunk meg, és azért dolgozunk, hogy a világ minden táján hozzáférhetővé tegyük az egészségügyi ellátást.
  • a felelősségteljes működés iránt. Ez az AbbVie működésének alapköve. A fenntartható növekedés érdekében elkötelezettek vagyunk az etikus, átlátható és befogadó kultúra ápolásában.
  • a közösségekkel történő együttműködés iránt. Szenvedélyesen törekszünk a közösségekkel való partnerségre annak érdekében, hogy támogassuk azokat, akik nem jutnak megfelelő ellátáshoz.

Kultúra: az innováció és a kutatás elősegítése

Sokszínű, befogadó szervezet vagyunk, tükrözve azt a több ezer közösséget, amelyeket világszerte szolgálunk. Abbvie mindannyiunknak többet jelent mint egy munkahely. A jobb élet ígéretét hordozza az emberek számára az egész világon. Amikor a tét egy beteg jóléte, a legjobb megoldásoknak kell felülkerekedniük, függetlenül attól, hogy honnan származnak.

Történetünk

Bár az AbbVie-t 2013-ban alapították, gyökereink messzire nyúlnak vissza. 2013-ban kiváltunk az Abbott-ból, de közös az örökségünk és ígéretes jövő előtt állunk.Nevünk a múltat és a jövőt ötvözi. Amikor különváltunk, az AbbVie egy biogyógyszer vállalatot hozott létre. Egy gyógyszeripari vállalat stabilitását, globális léptékét, erőforrásait és kereskedelmi lehetőségeit ötvözzük egy biotechnológiai vállalat kultúrájával.Napjainkban mintegy 29 000 munkatársunk olyan transzformációs gyógyszerek és terápiák fejlesztésén dolgozik világszerte, amelyek jelentős előnyöket kínálnak a beteg számára.