Skip to main content

Befogadás és sokszínűség

A sokszínűség alapvető, de ez csak a kezdet. Munkatársaink számára biztosítjuk a bennük rejlő lehetőségek kiaknázásához szükséges eszközöket és képzéseket, melyek által komoly tapasztalatokat szerezhetnek.

Befogadás és sokszínűség az AbbVie-nél

Több mint 170 országban érjük el betegeinket és nyújtunk segítséget számukra. Pácienseink változatos, egyedi kihívásokat jelentenek. Csapatunk diverzitása tehát nem pusztán jó dolog, de szükséges feltétel is.

Richard A. Gonzalez, elnök-vezérigazgató

Dolgozói csoportjaink (Employee Resource Groups – ERGs) támogatásával aknázza ki az Önben rejlő lehetőségeket!

Dolgozói csoportjaink azonos érdeklődési körrel bíró kollégákat hoznak össze. Tevékenységük túlmutat a változatos és befogadó munkahelyi környezet megteremtésén, hiszen emellett jelentős fókusszal bírnak a mentorálásra, kapcsolatteremtésre, szakmai fejlődésre a tehetséggondozásra és a közös szórakozásra!

Csatlakozzon Dolgozói csoportjainkhoz*:

*Nem minden Dolgozói csoport érhető el minden országunkban.

video inclusion

A befogadás kultúrája az AbbVie-nél

Karrierfejlesztés mentorálással

Hiszünk abban, hogy a mentorálás nagyszerű módja annak, hogy vele hatékonyan fejlessze karrierjét, függetlenül attól, hogy útmutatást kapna vagy adna. Számos mentor-programunk van, amelyek támogatják vállalatunkon belül az együttműködés kultúráját. Az AbbVie-nél a mentorálás számtalan formája lehetséges, segítvén ezzel alkalmazottainkat, karrierjük bármely szakaszában. Történhet négyszemközti partneri viszonyban, vagy informális csoportokban.

A mentorálás többet hoz

Ikechi 2013-ban csatlakozott az AbbVie global marketinghez, a brand menedzsment koordinációjáért felelős vezetőként reumatológiában, majd később kinevezték a reumatológiai indikációkért felelős egyik igazgatónak. Miután meghívták a Vezetői Mentorprogramba (Executive Mentoring Program), profiljaik alapján Dr. Roopal Thakkar-ral került párba.

Roopal egy AbbVie-nél dolgozó veterán, aki 2003-ban csatlakozott a vállalathoz. Az AbbVie-nél számos pozíciót töltött be a kutatás és fejlesztés területén, beleértve az immunológia csoport projekt igazgatói pozícióját is. Jelenlegi feladatkörét 2015-ben foglalta el.

Mentor: Dr. Roopal Thakkar, alelnök, Jogszabályi osztály, Kutatás és Fejlesztés, North Chicago, IL
Protégé: Ikechi A. Ogbonna, Bőrgyógyászati Igazgató – HS (Hidradenitis Suppurativa), Immunológia Globál Marketing, North Chicago, IL

Mindketten hasznosnak találták a programot. A mentori kapcsolat hatására Ikechi egyrészt jobban megértette az AbbVie prioritásait, másrészt a program hatékonyan tudta őt navigálni karrierének előmenetelében is. Roopal számára pedig azzal járt a mentorálás, hogy megtanult még jobban odafigyelni kollégájára és másokra, emellett pedig az AbbVie működésének más aspektusaiba is betekintést nyerhetett.

"A program jelentős segítséget nyújtott előmenetelemben azáltal, hogy jobban megértettem az AbbVie, mint vállalat prioritásait. Elkötelezett híve vagyok a mentori kapcsolatok által teremtett értékeknek mind mentoráltként, mind mentorként, és úgy vélem, hogy ezek szinte minden szakmai területen kritikus fontosságúak a siker szempontjából.” – Ikechi Ogbonna

"A sikeres mentor-mentorált kapcsolat mindkét résztvevőből a legjobbat hozhatja ki. Mindannyiunk feladata megosztani a hasznos tapasztalatokat a szervezeten belül. Mentorálás közben mindannyian tanulunk, így minden mentori kapcsolat kölcsönös előnyöket biztosít.” – Dr. Roopal Thakkar

A befogadás és sokszínűség területén tett lépéseinkért elismerést kaptunk.

A sokszínűség területén a legjobb gyakorlatokkal rendelkező munkaadóként ismert el bennünket a Dolgozó Anyák (Working Mother) Szervezete, a DiversityInc, az Emberi Jogok Kampány (Human Rights Campaign) Vállalati Egyenlőség Indexe (Corporate Equality Index), valamint az Illinois Hősöket Keres Konzorcium (Illinois Hires Heroes Consortium). Tekintse meg díjainkat!