Skip to main content

Emberek. Elhivatottság. Esélyteremtés.®

Az AbbVie-nél a fejlett tudományt szaktudással és szenvedéllyel ötvözzük annak érdekében, hogy a súlyos egészségügyi problémákra megoldást találjunk, és ezáltal jelentős hatást gyakoroljunk az emberek életére. Ismerje meg, hogyan javítjuk az egészségügyi ellátást globális szinten!

Kb. 29 000 munkatárs

Munkatársaink tudósok, kutatók, kommunikációs, gyártási és törzskönyvezési szakértők, akik a világ minden táján tevékenykednek. Folyamatosan olyan megoldásokon dolgozunk, amelyek a betegségek kezelésén túlmenően pozitív hatást gyakorolnak a betegek életére, a társadalomra – és magára a tudományra is.

Rólunk

Kutatás-központú biogyógyszerészeti vállalat

Olyan vállalat vagyunk, amely a legnagyobb kihívást jelentő egészségügyi problémákkal veszi fel a harcot. Nemcsak a betegségek kezelési lehetőségein dolgozunk, hanem az emberek és a társadalom egészségügyi szükségleteinek kielégítéséért is küzdünk.

Jobb megoldásokat találni a legnagyobb kihívásokra

A kutatás és az innováció működésünk alappillérei. A gyógyszerek kutatására, fejlesztésére és terjesztésére koncentrálunk olyan terápiás területeken, ahol bizonyított szakértelemmel rendelkezünk – és ahol jelentős hatást érhetünk el. Ide tartozik az immunológia, az onkológia, a neurológia és a virológia.

Az együttműködés eredménye az igazi változás

Partnereinkkel együtt elkötelezettek vagyunk a világ legjelentősebb egészségügyi szükségleteinek kielégítése iránt. Ezért dolgozunk együtt partnereinkkel, egyetemekkel, klinikai szakértőkkel, kormányzatokkal és érdekképviseleti csoportokkal. Együttműködésünk által egyesítjük erőinket, gondolkodásunkat és erőforrásainkat, hogy jobb megoldásokat találjunk a betegek számára.

Stratégia

Küldetésünk nem változott

A fenntartható növekedésre és a világ sürgető egészségügyi kihívásainak megoldására koncentrálunk. Ezt folyamatosan innovatív, új gyógyszerek fejlesztésével érjük el.

Áttekintés

Az AbbVie-ről

Tekintse meg, mit tesz az AbbVie a tudomány fejlődéséért világszerte!

Vezetés

Vállalatunk vezetése

Az életminőség javítására irányuló küldetésünk a legmagasabb szintről indul. Vezetőink jövőképe és szakértelme nyújt útmutatást munkatársainknak, míg a betegek iránti elkötelezettségük táplálja kultúránkat.

man running
AbbVie: Elkötelezett az igazi változás mellett

Tekintse meg azokat a legfontosabb hatásokat, amelyeket az AbbVie a társadalomra és betegekre világszerte gyakorol.

Elismerés

Munkánk és tevékenységünk jutalma

Az elismert munkáltatói gyakorlattól a környezetvédelmi gondoskodáson át büszkék vagyunk arra az elismerésre, amelyet a közösségek iránti elkötelezettségünkért kaptunk szerte a világon.

Etika és Compliance

Útmutató az üzleti tevékenység végzéséhez

Az etika és compliance iránti elkötelezettségünk irányít bennünket minden egyes napon. Etika és Compliance Programunk egyértelmű irányítást, világos írásbeli útmutatásokat, hatékony kommunikációt, megfelelő képzést, elszámoltathatóságot, őszinte értékelést és felelősségvállalást foglal magában.

Véleményünk és nézeteink

A legfontosabb ügyekről alkotott véleményünk

Támogatjuk az olyan jellegű társadalmi törekvéseket, amelyek elősegítik a legkorszerűbb terápiák és újítások fejlesztését célzó küldetésünket, a betegek életet megváltoztató termékeket biztosítanak, és lehetővé teszik számunkra, hogy olyan kezeléseket biztosítsunk, amelyek hatással vannak az emberek életére.