careers home

Lehetőségből valóság

Az AbbVie munkatársai azért dolgoznak, hogy feltárják és egyben megoldást találjanak a legsúlyosabb globális egészségügyi kihívásokra.

Egy a célunk

Kutatással, marketinggel, gyártással, gyógyszertörzskönyvezéssel, szakmai kommunikációval foglalkozó szakemberek vagyunk. Emellett persze szülők, testvérek, barátok, és önkéntesek is. Nap mint nap azon dolgozunk, hogy munkánk hozzáadott értékével javulást érjünk el a népegészségügy területén.

woman arms crossed

Fontos szerepet játszunk

Bármely munkatársunkról is legyen szó, a cél az életminőség javítása. Akár laborban, irodában vagy a gyártósor mellett dolgozunk, a célunk ugyanaz. Olyan új lehetőségeket kínálunk Önöknek, amelyek hatékony együttműködést biztosíthatnak betegeik iránti elköteleződésükben.

Ismerje meg munkatársainkat és osztozzon hivatásukban!

Az új belépőktől a felsővezetőinkig ez az öt vezérelv irányítja sikeres pályafutásunkat, és határozza meg, hogyan végezzük munkánkat.

Putting Patients First  Emilie Moghabghab, Care Coach Manager, Beirut, Lebanon

Első a beteg

Emilie Moghabghab, Care Coach Manager, Bejrút, Libanon

“Mindenféle beteggel dolgozom. Nincsenek általános érvényű szabályok. Minden beteggel személyre szabottan kell foglalkozni”. Emilie többféle módon viszonyul pácienseihez, különösen, amikor gyermekekkel és veszélyeztetettekkel dolgozik. Ez magában foglalja a motivációs interjúkat és a reflektív odafigyelést is.

Breaking the Mold  Jos?? Otero Marrero, Clinical Operations Manager, San Juan, Puerto Rico

Szakítani a megszokott módszerekkel

José Otero Marrero, Klinikai Operációs Vezető, San Juan, Puerto Rico

“Megvalósíthattam az egyik álmomat: segíteni a betegeken és egyben elhozni ezeket a klinikai vizsgálatokat Puerto Rico-ba.” José sokat tett azért, hogy leküzdje a vizsgálat sikeres lefolytatását negatívan befolyásoló kultúrális korlátokat Puerto Rico-ban, hozzájárulván így a Hepatitis C kezelésének további fejlődéséhez. Erőfeszítései jelentősen növelték a klinikai vizsgálatokba bevont betegek számát.

afif el kik

Jutalmazások

Afif El Kik, Immunológiai Kereskedelmi Igazgató, São Paulo, Brazília

“Ha jó vagy és tudod, hová szeretnél eljutni, nem kell keresned a lehetőségeket – ők maguk fognak rád találni.” Afif AbbVie-s karrierje során több országban és kontinensen is számos szerepet vállalt – és ezt a jövőben is szeretné folytatni.

alex wuerfel speaking

Példamutatás

Alexander Wuerfel, alelnök, Globális Marketing, Lake County, IL

“A stratégia elválaszthatatlan a megvalósítástól. Időt kell szánnod arra, hogy vonzó jövőképet alakíts ki, és meg kell tenned az eléréséhez szükséges lépéseket. Ez az, ami a kiváló céget megkülönbözteti egy jótól.” Alex karrierje során számos projektmenedzseri feladatot látott el, míg az AbbVie Németország alelnöke lett. Jelenleg a Globális Marketingért felelős alelnöki pozíciót tölti be az USA-ban.

kyle holen

Nemzetközi szereplővé válni

Dr. Kyle Holen, Senior Projektvezető, Onkológiai Fejlesztés, Lake County, IL

“Azért lehet jelentős nemzetközi befolyásunk, mert ha egy új, innovatív gyógyszerrel jelenünk meg a piacon, az világszerte segíthet a betegeknek – sokkal többnek annál a 20-nál, akit naponta átlagban ellátnak a klinikumban.” Onkológus szakorvosként Kyle egyik legfontosabb feladata az AbbVie-nél olyan súlyos, onkológiai betegségek új típusú kezeléseinek feltárása, mint például a glioblastoma nevű primer agydaganat. Orvosként a betegellátás volt az elsődleges célja, az AbbVie-nél viszont ennél jóval nagyobb befolyásra is szert tehet a daganatos betegek kezelésében.

bottles orange tops

Szerepek

Az AbbVie által biztosított karrierpályák mind egy irányba mutatnak. Javítani az életminőséget.

woman forest 1

Diák és szakmai programok

Dolgozzon együtt a gyógyszeripar elismert képviselőivel! Diákoknak szánt lehetőségeink és szakmai programjaink lehetőséget adnak Önnek arra, hogy új dolgokat tanuljon meg, illetve hogy tovább bővítse már megszerzett ismereteit, hozzájárulván ezzel cégünk eredményeihez.

two men on hill2

Juttatások

Alapvető célunk eléréséhez – hogy javítsuk az életminőséget – kiváló munkatársakra van szükségünk. Tekintse meg, milyen elismerésben részesülhetnek!

employees office lunch

Az AbbVie nemzetközi jelentléte

Öt globális régiónk mindegyike számos lehetőséget kínál.

two women forest

Befogadás és sokszínűség

Folyamatosan segítjük munkatársainkat abban, hogy felismerjék a bennük rejlő potenciált, és élni is tudjanak azzal maximálisan.