Skip to main content

AbbVie a globális világban

Munkavállalóként nap mint nap izgalmas lehetőségei lesznek a megújulásra, az együttműködésre és a betegek iránti elköteleződésének és kíválóságának kifejezésére.

Lehetőségek 5 globál régió több mint 70 országában

Multinacionális szervezet vagyunk, amely öt globális régiót foglal magában, melyek mindegyike számos karrier lehetőséget kínál. Ez minden munkavállalónk számára adott.

Keresés az összes álláslehetőség között

Csatlakozzon tehetségeinkhez!

Amerikai Egyesült Államok

Az AbbVie amerikai központja (AbbVie US, Illinois, North Chicago) izgalmas lehetőségeket kínál gyógyszeres terápiák és megoldások kifejlesztésére, és forgalomba hozatalára egy sor komplex és súlyos betegség vonatkozásában. North Chicago ad otthont cégünk Kutatás-Fejlesztés Központjának valamint az Üzemeltetési és Kereskedelmi részlegünknek. A rendelkezésre álló pozíciók sokfélesége szinte végtelen: piaci elemzőkön és üzleti stratégiával foglalkozókon át tudományos és marketing szakemberekig, sokan dolgoznak nálunk.

Az AbbVie az USA nyugati partján bővíti onkológiai központját; a San Francisco-i öbölben három helyen, Redwood City-ben, Dél-San Franciscoban és Sunnyvale-ben új onkológiai terápiák kutatására és fejlesztésére összpontosítunk. Több mint ezer tudományos és klinikai szakember, valamint termékfejlesztő dolgozik ezen a három telephelyen. Az immuno-onkológia, az őssejtek és a sejten belüli jelátvitel terén szerzett tudásukat és tapasztalataikat a bispecifikus antitestekkel, az antitest-gyógyszer konjugátumokkal (ADC-kkel) és a kovalens inhibitorokkal kapcsolatos ismereteikkel ötvözve, új daganatgátlók kutatása és fejlesztése érdekében munkálkodunk.

Az AbbVie-nek Massachusetts-ben is van egy központja, amely közel 900 alkalmazottat foglalkoztat az államban. A Worcesterben található AbbVie Biokutató Központ (AbbVie Bioresearch Center) a biológiai és immunológiai kutatások, valamint a biológiai fejlesztés és gyártás területén tevékenykedik. 2016-ban nyitottuk meg közel 4000m2 alapterületű Neurológiai Központunkat (Foundational Neuroscience Center – FNC) a Cambridge-Massachussets biotechnológiai folyosón. Itt a neurodegeneratív betegségek kialakulásáért felelős biológiai mechanizmusokat kutatjuk.

Latin-Amerika

A latin-amerikai régió az AbbVie számára jelentős terület; két al-régióra és három önálló országra oszlik. A latin-amerikai régió északi része az Andok al-régióból (Kolumbia, Peru és Ecuador), Venezuelából, valamint Közép-Amerikából és a Karib-térség területéből áll. Déli régiónkhoz Argentína, Chile és Uruguay tartozik. Az önálló országok Mexikó, Brazília és Puerto Rico. Latin-Amerikában is található három csúcstechnológiával ellátott operatív létesítmény, Puerto Rico-ban. A térség gyors fejlődésének köszönhetően latin-amerikai régiónk számos pozíciót és új lehetőséget kínál.

Nyugat-Európa és Kanada

Nyugat-Európa és Kanada 19 országot foglal magában, mindegyik saját, önálló szakember gárdával rendelkezik. Ebben a régióban van a második legnagyobb munkavállalói csoportunk, és itt is széleskörű karrierlehetőségeket kínálunk. Kanadát azért soroltuk ebbe a csoportba, mert egészségügyi rendszere sok hasonlóságot mutat a régió többi országával.

A Ludwigshafenben (Németország) lévő integrált létesítményünk az USA-n kívüli legnagyobb Kutatás-Fejlesztési egységünk. Az itt dolgozó 1900 munkatársunk a gyógyszerkutatás, -fejlesztés és -gyártás szinte minden szakaszában részt vesz. Emellett ebben a régióban található négy legkorszerűbb gyártóüzemünk is: három Írországban egy pedig Olaszországban.

Kelet-Európa, Közel-Kelet és Afrika

Kelet-Európa, Közel-Kelet és Afrika három régiót képvisel: Oroszországot és a Független Államok Közösségét (FÁK), Kelet-Közép-Európát, valamint a Közel-Keletet és Afrikát. Mivel ez a csoport 12 időzónát foglal magában, és sok kulturális különbséget hordoz, a régióban dolgozó munkatársaknak egyedülálló lehetőségeket kínál egy nagyon különböző, sokszor változó tempójú környezetben.

Japán, Ázsia és a Csendes-óceáni térség

Japán, Ázsia és Csendes-óceáni régiónk két kontinensre terjed ki, és 14 helyszínt foglal magában. A regionális székhely Szingapúrban található, amely a regionális és vállalati szolgáltatások központja, valamint itt található egy új létesítmény is, amely kis molekulákra és a biológiai gyártásra szakosodott. Tokió szintén otthont ad egyik nemzetközi kutatóközpontunknak.