Skip to main content

Tevékenységünk hatással van a betegellátásra

A tudomány és a fejlesztés vállalatunk alappillérei. Célunk az új, hatásos molekulák kifejlesztése mellett a betegellátás színvonalának emelése, a betegek életminőségének javítása.

482 millió

beteg küzd olyan betegséggel, amelyeket fejlesztés alatt álló termékeink kezelhetnek, tünetmentessé tehetnek, beleértve a daganatos betegségeket, az Alzheimer-kórt és a krónikus immunológiai betegségeket.

Főbb terápiás területek

Megoldás keresése a nem megoldott orvosszakmai kérdésekre

Folyamatosan olyan új terápiás lehetőségeket keresünk, amelyek megoldást biztosítanak a legsúlyosabb betegségek kezelésében. Erőfeszítéseinket azokra a terápiás területekre összpontosítjuk, amelyeken már bizonyítottuk szakértelmünket.

Telephelyeink

Nyolc világszínvonalú Kutatás

és Fejlesztés központ

Lake County, Illinois, USRedwood City, Kalifornia, USSunnyvale, Kalifornia, US (Pharmacyclics)South San Francisco, Kalifornia, USCambridge, Massachusetts, USWorcester, Massachusetts, USLudwigshafen, NémetországTokió, Japán

A gyógyszerfejlesztés folyamata

A felfedezéstől kezdve a klinikai vizsgálatokon át a hatósági engedélyeztetésig – tudjon meg még többet arról, hogyan jut el az új terápia a betegekhez!

Technológia és fejlesztés

Jobb terápiák biztosítása a betegeknek

Célunk, hogy az innováció megjelenjen a gyógyszerfejlesztésben így jobb terápiát biztosítsunk a betegeknek.

Jövőbeli molekulák

Fókuszban az új felfedezések

Tudósaink olyan jövőbeli molekulák vizsgálatával foglalkoznak, amelyek megoldást jelenthetnek a daganatos megbetegedések, az immunológiai és a neurodegeneratív betegségek kezelésében.

Klinikai vizsgálatok

Az orvosi ismeretek bővítése

Minden terápiás területünkön rendelkezünk fejlesztés alatt álló vizsgálati készítményekkel. A gyógyszerfejlesztés egyik legfontosabb eleme a klinikai kutatás, amelynek része a klinikai vizsgálati program, amelynek során az új készítmények biztonságosságát és hatékonyságát értékeljük.

Termékeink

Gyógyszer portfólió

Célunk innovatív terápiák kifejlesztése azokra a betegségekre, melyek kezelése ma még nem minden esetben megoldott. Számos gyógyszerünk rendelkezik forgalomba hozatali engedéllyel számos indikációban a világban.