Skip to main content

Stratégiánk

A fenntartható növekedésre és a világ sürgető egészségügyi kihívásainak megoldására koncentrálunk.

Küldetésünk a kezdetek óta változatlan

Az innovációs igény és a kereskedelmi lépték ötvözésével olyan differenciált termékekkel jelenhetünk meg a piacon, amelyek mind a betegek, mind az egészségügyi szolgáltatók igényeit megfelelően szolgálják. Munkatársaink világszerte részesei annak a küldetésnek, amellyel jelentős hatást gyakorolnak a betegekre.

Az AbbVie küldetése:

Egy olyan, innováció-vezérelt, betegközpontú speciális biogyógyszerészeti vállalatot létrehozni, amely új és innovatív gyógyszerek folyamatos biztosításával képes fenntartható teljesítményt elérni.

Fókuszban

Folyamatosan új és innovatív gyógyszereket fejleszteni

Az innovatív gyógyszerek meggyőző beteg-előnyöket, differenciált klinikai teljesítményt és gazdasági értéket nyújtanak. 2020-ig további 20 olyan új termékkel vagy javallattal tervezünk megjelenni, amely növeli az ellátás színvonalát és jelentős, még kielégítetlen igények megoldását szolgálja.

Ismerje meg, éppen milyen termékek fejlesztésén dolgozunk!

A piacon kapható termékekhez való hozzáférés növelése

Piacvezető szerepünkre építve továbbra is biztosítani szeretnénk termékeinket világszerte a betegek számára. Korábbi eredményeink kulcsfontosságúak sikerünk szempontjából.

További információ pénzügyi eredményeinkről.

Cégkultúránk folyamatos fejlesztése

Stratégiánk része, hogy magunkhoz vonzzuk és fejlesztjük a tehetségeket. Ezt olyan innovációs kultúra segítségével tesszük, amely figyelemre méltó hatással bír.

Ismerje meg, milyen az AbbVie-nél dolgozni!