Magyarország - MAGYAR Válasszon országot

Az AbbVie társadalmi felelősségvállalása

Mi az AbbVie-nél úgy gondoljuk, hogy nemcsak az számít, hogy mit csinálunk, hanem az is, hogy hogyan tesszük mindezt. A világ egészségügyi kihívásainak megoldásához széleskörű és felelősségteljes hozzáállásra van szükség. Ezért is végzünk a gyógyszerfejlesztésnél messzebbbre mutató tevékenységet: nem csupán innovatív terápiákat fejlesztünk, hanem az egészségügyi ellátás és a közösségek fejlesztését is támogatjuk. Az AbbVie és alapítványainak jótékonysági adományai 2014-ben 970 millió dolláros összeget képviseltek. Hiszünk abban, hogy az egészségesebb világ kialakításához mindannyiunkra szükség van.


Az elnök- vezérigazgató üzenete

Tisztelt Ügyfelek, Partnerek, Látogatók!

Az AbbVie-nél nap, mint nap azért dolgozunk, hogy megoldást találjunk a világ legkomolyabb egészségügyi problémáira. Büszkék vagyunk az együtt elért eredményekre, és arra, hogy munkatársaink és partnereink elkötelezettek a felelős üzleti magatartás, és közös értékeink képviselete mellett.

Számunkra a betegek az elsők. A betegek és az egészségügyi ellátórendszerek széleskörű ismeretének köszönhetően az elmúlt években valós segítséget nyújtottunk az embereknek szerte a világon. Betegközpontú gondolkodásunk ösztönzött minket arra, hogy gyógyszerkészítmémyeket fejlesszünk aza eddig kezeléssel nem rendelkező trópusi betegségekre, támogassuk a betegedukációt és javítsunk a gyógyszereink hozzáférhetőségén.

Új szereplőként léptünk a társadalmi felelősségvállalás többszázéves útjára, elkötelezettségünk azonban határtalan: célunk, hogy fenntartható és átlátható tevékenységünkkkel jobbá tegyük a betegek életét.

 

Sincerely,

4.1_B_signature

Richard A. Gonzalez 
Chairman and CEO


PRIORITÁSAINK

focusimg2_07

ELSŐ A BETEG

Azzal, hogy a betegek szükségleteire reagálunk, jobb termékeket tudunk kifejleszteni, hogy segítsünk az emberek egészségének javításában.

Felfogásunk »

focusimg2_09

INNOVÁCIÓ

Az vezérel bennünket, hogy kiemelkedően eredményes termékeket állítsunk elő, amelyek jobbá teszik a betegek és közösségük életét.

Elhivatottságunk »

focusimg2_11

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Minden partneri viszonyt és programot úgy alakítunk ki, hogy azok hozzájáruljanak a világ egészségügyi kihívásainak jobb megoldásához.

Elkötelezettségünk »

Elhagyom az oldalt abbvie.hu

Az Ön által megtekinteni kívánt AbbVie Internetes oldal bizonyos ország vagy országok lakosságának szól - ezt az oldalon fel is tüntetjük. Ennek eredményeképpen az oldal olyan gyógyszerekről vagy más termékekről, illetve olyan termékek használatáról tartalmazhat információkat, amelyeket más országokban vagy régiókban nem engedélyeztek. Ha Ön nem annak az országnak a lakosa, ahova az oldal irányította, kérjük, térjen vissza az AbbVie.com oldalra, vagy lépjen kapcsolatba az AbbVie helyi leányvállalatával, hogy megkaphassa az Ön lakóhelye szerinti országra vonatkozó megfelelő termékinformációt.

Előfordulhat, hogy az Ön által megtekinteni kívánt AbbVie Internetes oldal nyelve eltér az Ön országának hivatalos nyelvétől.

Előfordulhat, hogy az Ön által megtekinteni kívánt Abbvie Internetes oldal nem az Ön képernyőméretére lett optimalizálva.

Szeretne továbblépni az AbbVie oldalára?

Kilépés abbvie.hu

Közlemények

Az alábbi „Igen" hivatkozással elhagyja az AbbVie weboldalakat.

Az AbbVie weboldalairól más oldalakra mutató hivatkozások nem tartoznak az AbbVie ellenőrzési körébe, így az AbbVie nem vállal felelősséget sem az ezeken található tartalmakért, sem azokért a tartalmakért, amelyek további hivatkozásokon keresztül érhetők el az említett oldalakról. Az AbbVie csupán az Ön kényelme érdekében tünteti fel ezeket a hivatkozásokat, s az ilyen előfordulás nem jelenti, hogy az AbbVie támogatja a hivatkozásokkal elérhető oldalakat.

Előfordulhat, hogy az Ön által megtekinteni kívánt Internetes oldal nem az Ön képernyőméretére lett optimalizálva.

El kívánja hagyni ezt az oldalt?    

www.abbvie.hu elhagyása

Itt orvosok részére készült információkat tartalmazó oldalak következnek, melyek a gyógyszereink helyes alkalmazását szolgálják.

A gyógyszerinformációt tartalmazó oldal nem biztos, hogy az Ön képernyő méretére van optimalizálva.

Szeretné folytatni a böngészést a termékoldalakon?