Magyarország - MAGYAR Válasszon országot

ÚJ MEGKÖZELÍTÉSEK, ÚJ ÖTLETEK

A kutatásba történő beruházásunk és innovatív környezetünk révén olyan termékek felfedezésére és kifejlesztésére vagyunk képesek, amelyek a betegek legsürgetőbb egészségügyi szükségleteire nyújtanak megoldást. A hatékony és sikeres gyógyszerekből álló termékportfóliónk és az egészségügy kulcsfontosságú területein szerzett szerteágazó tapasztalataink, együttesen segít abban, hogy világszerte pozitív változást hozzunk a betegek életében.

Elhivatottságunk segít a betegeknek

Nemzetközi biogyógyszer vállalatként a kutatás és az innováció az AbbVie üzleti tevékenységének alapja. Arra összpontosítunk, hogy olyan gyógyszereket fejlesszünk ki, melyek bizonyított klinikai hatékonysággal bírnak, a betegek számára mérhető hasznot, valamint gazdasági értéket képviselnek, különösen olyan területeken, mint pl. a hepatitis C, az immunológia, az ideggyógyászat, a vesebetegségek, az onkológia és a nőgyógyászati betegségek területén.


Tudományos áttörések sorozata

Az AbbVie innovációval kapcsolatos megközelítése a tudományos áttörések sorozatára épít. Tudósaink fedeztek fel és fejlesztettek ki elsőként két olyan gyógyszert, amelyek a HIV-fertőzés kezelésére szolgálnak. Ezek számos, a fenti betegségben érintett beteg életkilátásait változtatták meg. Az immunológia terén végzett munkánk eredményei a sokízületi gyulladásban, a pikkelysömörben, a Crohn-betegségben és más krónikus autoimmun betegségben szenvedőknek kínálnak gyógymódot. Továbbra is folyamatos erőfeszítéseket teszünk a tudományos kutatásaink során számos betegség területén.

  • A kis molekulák és a biológiai gyógyszerek terén szerzett tapasztalatunk segít abban, hogy a legjobb megoldásokat találjuk meg több betegségterületen is.
  • Adaptív klinikai vizsgálatokat tervezünk, valamint a biomarker technikák széles körének alkalmazásával érjük el, hogy klinikai vizsgálataink egyre fejlettebbek, gyorsabbak és hatékonyabbak legyenek.
  • A fejlesztés alatt álló vegyületek hatékonyságának vizsgálatát olyan új technológiai fejlesztések segítik, mint a biomarkerek vagy a különböző képalkotó vizsgálatok. 

A partnerkapcsolatok kulcsszerepet töltenek be

Együttműködő partnereinkkel azonos elveket vallunk: a világ legnagyobb egészségügyi problémáira keressük a megoldást. Azért dolgozunk együtt szakmai partnerekkel, egyetemekkel, klinikai szakértőkkel, döntéshozókkal és civil szervezetekkel, hogy a betegek részére világszerte közösen találjuk meg az új megoldásokat. Együttműködésünk két fontos célon alapul: új, innovatív gyógyszerek kifejlesztésén és a betegek életének jobbá tételén. Elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy a tudományos eredményeket hatékony gyógyszerekké formáljuk partnereinkkel történő célirányos együttműködés eredményeként. Ez a kölcsönös kapcsolat hosszú távú előnyökön alapul, amelyek lehetővé teszik minden érintett szereplőnek, hogy elérje és felülmúlja céljait. Együttműködésünk során a tőlünk telhető legnagyobb erőfeszítéseket, a leghatékonyabb ötleteket és a legjobb erőforrásokat ötvözzük a betegek érdekében. Hisszük, hogy a megfelelő partnerrel a lehetőségek száma végtelen.

focusimg2_03

KIEMELT TERÜLETEK

Fő terápiás területeink többek között a hepatitis C (HCV), az ideggyógyászat, az immunológia, az onkológia, a vesebetegség és a nőgyógyászati megbetegedések.

Tudjon meg többet »

focusimg_02

Fejlesztés alatt álló készítmények

Elkötelezettek vagyunk az igazi áttörést hozó molekulák kifejlesztése mellett, hogy valós értéket nyújtsunk a betegeknek.

Nézze meg fejlesztés alatt álló készítményeinket »

focusimg_03

KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS

Erőfeszítéseinket olyan területekre összpontosítjuk, amelyeken az eddig elérhetőknél jobb eredményt érhetünk el a betegségek kezelésében

Nézze meg folyamatainkat »

Elhagyom az oldalt abbvie.hu

Az Ön által megtekinteni kívánt AbbVie Internetes oldal bizonyos ország vagy országok lakosságának szól - ezt az oldalon fel is tüntetjük. Ennek eredményeképpen az oldal olyan gyógyszerekről vagy más termékekről, illetve olyan termékek használatáról tartalmazhat információkat, amelyeket más országokban vagy régiókban nem engedélyeztek. Ha Ön nem annak az országnak a lakosa, ahova az oldal irányította, kérjük, térjen vissza az AbbVie.com oldalra, vagy lépjen kapcsolatba az AbbVie helyi leányvállalatával, hogy megkaphassa az Ön lakóhelye szerinti országra vonatkozó megfelelő termékinformációt.

Előfordulhat, hogy az Ön által megtekinteni kívánt AbbVie Internetes oldal nyelve eltér az Ön országának hivatalos nyelvétől.

Előfordulhat, hogy az Ön által megtekinteni kívánt Abbvie Internetes oldal nem az Ön képernyőméretére lett optimalizálva.

Szeretne továbblépni az AbbVie oldalára?

Kilépés abbvie.hu

Közlemények

Az alábbi „Igen" hivatkozással elhagyja az AbbVie weboldalakat.

Az AbbVie weboldalairól más oldalakra mutató hivatkozások nem tartoznak az AbbVie ellenőrzési körébe, így az AbbVie nem vállal felelősséget sem az ezeken található tartalmakért, sem azokért a tartalmakért, amelyek további hivatkozásokon keresztül érhetők el az említett oldalakról. Az AbbVie csupán az Ön kényelme érdekében tünteti fel ezeket a hivatkozásokat, s az ilyen előfordulás nem jelenti, hogy az AbbVie támogatja a hivatkozásokkal elérhető oldalakat.

Előfordulhat, hogy az Ön által megtekinteni kívánt Internetes oldal nem az Ön képernyőméretére lett optimalizálva.

El kívánja hagyni ezt az oldalt?    

www.abbvie.hu elhagyása

Itt orvosok részére készült információkat tartalmazó oldalak következnek, melyek a gyógyszereink helyes alkalmazását szolgálják.

A gyógyszerinformációt tartalmazó oldal nem biztos, hogy az Ön képernyő méretére van optimalizálva.

Szeretné folytatni a böngészést a termékoldalakon?