Magyarország - MAGYAR Válasszon országot

ÚJ MEGKÖZELÍTÉSEK, ÚJ ÖTLETEK

A kutatásba történő beruházásunk és innovatív környezetünk révén olyan termékek felfedezésére és kifejlesztésére vagyunk képesek, amelyek a betegek legkomolyabb egészségügyi szükségleteire nyújtanak megoldást. A hatékony és sikeres gyógyszerekből álló termékportfóliónk és az egészségügy kulcsfontosságú területein szerzett szerteágazó tapasztalataink, együttesen segít abban, hogy világszerte pozitív változást hozzunk a betegek életében.

Elhivatottságunk segít a betegeknek

Nemzetközi biogyógyszer vállalatként a kutatás és fejlesztés az AbbVie üzleti tevékenységének alapja. Olyan gyógyszerek fejlesztésére összpontosítunk, amelyek bizonyított klinikai hatékonysággal bírnak, jobban szolgálják a betegeket és gazdaságilag is nagyobb értéket képviselnek, különösen ott, ahol - többek között az immunológia, a vese- és májbetegségek, az ideggyógyászat, az onkológia vagy a nőgyógyászati betegségek területén - komoly szükség van erre.


Tudományos áttörések sorozata

Az AbbVie fejlesztésekkel kapcsolatos megközelítése kiemelkedő eredmények sorozatára épül. Szakértőink fedeztek fel és fejlesztettek ki két fontos, HIV-fertőzés kezelésére szolgáló gyógyszert, amelyek képesek számos érintett páciens kilátásait megváltoztatni. Az immunológia terén végzett munkánknak köszönhetően gyógymódot kínálunk a reumatoid artritiszben, azaz az idült sokízületi gyulladásban, a pikkelysömörben, a Crohn-betegségben és más krónikus autoimmun betegségben szenvedőknek. Emellett számos betegségcsoport területén folytatjuk tudományos kutatásainkat.

  • A kis molekulák és a biológiai terápiák területén szerzett tapasztalatunk segít abban, hogy több terápiás területen is megtaláljuk és kidolgozzuk a legjobb megoldásokat.
  • Annak érdekében, hogy kutatásainkat korszerűbbé, gyorsabbá és hatékonyabbá tegyük, adaptív klinikai vizsgálatokat dolgozunk ki és többféle fejlett biomarker technikát használunk.
  • Fejlesztés alatt álló hatóanyagaink hatékonyságának értékelését olyan új módszerek segítik, mint a biokémiai markerek vizsgálata és képalkotó technológiák.  

partnerEK - AKIK NÉLKÜL NINCS SIKER

Együttműködő partnereinkkel azonos elveket vallunk: a világ legnagyobb egészségügyi problémáira keressük a megoldást. Szakmai partnerekkel, egyetemekkel, klinikusokkal, állami és civil szervezetekkel dolgozunk együtt, hogy világszerte új eredményeket érjünk el a betegek kezelésében. Együttműködéseinket két fontos célnak rendeljük alá: új, innovatív gyógyszerek fejlesztése és a betegek életének jobbá tétele. Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy a tudományos eredményeket hatékony gyógyszerek fejlesztésében és előállításában hasznosítsuk, és értékes patnerévé váljunk az együttműködő szervezeteknek. Partnerkapcsolataink hosszútávú, kölcsönös előnyökön alapulnak, amelyek lehetővé teszik, hogy minden érintett szereplő felülmúlja céljait és elvárásait. Együttműködéseink során erőfeszítéseinket, ötleteinket és erőforrásainkat ötvözve hozzuk létre a legjobb megoldásokat betegeink számára. Hisszük, hogy a megfelelő partnerrel a lehetőségek száma végtelen.

focusimg2_03

KIEMELT TERÜLETEK

Fő terápiás területeink többek között a hepatitis C (HCV), az ideggyógyászat, az immunológia, az onkológia, a vesebetegség és a nőgyógyászati megbetegedések.

Tudjon meg többet »

focusimg_02

Fejlesztés alatt álló készítmények

Elkötelezettek vagyunk az igazi áttörést hozó molekulák kifejlesztése mellett, hogy valós értéket nyújtsunk a betegeknek.

Nézze meg fejlesztés alatt álló készítményeinket »

focusimg_03

KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS

Erőfeszítéseinket olyan területekre összpontosítjuk, amelyeken az eddig elérhetőknél jobb eredményt érhetünk el a betegségek kezelésében

Nézze meg folyamatainkat »

Elhagyom az oldalt abbvie.hu

Az Ön által megtekinteni kívánt AbbVie Internetes oldal bizonyos ország vagy országok lakosságának szól - ezt az oldalon fel is tüntetjük. Ennek eredményeképpen az oldal olyan gyógyszerekről vagy más termékekről, illetve olyan termékek használatáról tartalmazhat információkat, amelyeket más országokban vagy régiókban nem engedélyeztek. Ha Ön nem annak az országnak a lakosa, ahova az oldal irányította, kérjük, térjen vissza az AbbVie.com oldalra, vagy lépjen kapcsolatba az AbbVie helyi leányvállalatával, hogy megkaphassa az Ön lakóhelye szerinti országra vonatkozó megfelelő termékinformációt.

Előfordulhat, hogy az Ön által megtekinteni kívánt AbbVie Internetes oldal nyelve eltér az Ön országának hivatalos nyelvétől.

Előfordulhat, hogy az Ön által megtekinteni kívánt Abbvie Internetes oldal nem az Ön képernyőméretére lett optimalizálva.

Szeretne továbblépni az AbbVie oldalára?

Kilépés abbvie.hu

Közlemények

Az alábbi „Igen" hivatkozással elhagyja az AbbVie weboldalakat.

Az AbbVie weboldalairól más oldalakra mutató hivatkozások nem tartoznak az AbbVie ellenőrzési körébe, így az AbbVie nem vállal felelősséget sem az ezeken található tartalmakért, sem azokért a tartalmakért, amelyek további hivatkozásokon keresztül érhetők el az említett oldalakról. Az AbbVie csupán az Ön kényelme érdekében tünteti fel ezeket a hivatkozásokat, s az ilyen előfordulás nem jelenti, hogy az AbbVie támogatja a hivatkozásokkal elérhető oldalakat.

Előfordulhat, hogy az Ön által megtekinteni kívánt Internetes oldal nem az Ön képernyőméretére lett optimalizálva.

El kívánja hagyni ezt az oldalt?    

www.abbvie.hu elhagyása

Itt orvosok részére készült információkat tartalmazó oldalak következnek, melyek a gyógyszereink helyes alkalmazását szolgálják.

A gyógyszerinformációt tartalmazó oldal nem biztos, hogy az Ön képernyő méretére van optimalizálva.

Szeretné folytatni a böngészést a termékoldalakon?