Magyarország - MAGYAR Válasszon országot

A VILÁG LEGKOMOLYABB EGÉSZSÉGÜGYI KIHÍVÁSAIRA KERESSÜK A VÁLASZT

Az AbbVie az elismert vezető gyógyszeripari vállalatok szakértelmét az innovatív szemlélettel és az elhivatottsággal ötvözi. Ezek kombinációja vezetett a nemzetközi biogyógyszer-vállalat létrejöttéhez, amely képes világszerte innovatív terápiák felfedezésére és továbbfejlesztésére, valamint a társadalmi szinten felmerülő egészségügyi igények kielégítésére is.

aboutimg_03

Elkötelezettek vagyunk a betegközpontú innovációk iránt

Ha fejlesztésekről van szó, az AbbVie-nél a beteg áll az első helyen. A legnehezebben gyógyítható betegségek terén szerzett széleskörű tudásunkat ötvözzük a betegekről nyert tapasztalatainkkal, amelynek eredményeként javítani tudjuk a terápia eredményességét annak minden fázisában. A kutatás és fejlesztés betegközpontú megközelítése segít minket abban, hogy ne veszítsük szem elől kitűzött célunkat: betegeink életének jobbá tételét.

Fókuszban az egészség

Az emberek hosszabb és egészségesebb életet élnek ma, mint régen, azonban a hosszabb élettartammal a krónikus betegségek kialakulásának az esélye is nő. Nagy hangsúlyt fektetünk az egészségügy fejlesztésére és elkötelezettek vagyunk az innovatív gondolkodásmód és szemlélet kialakítása mellett. Munkánk során arra törekszünk, hogy olyan új megoldásokat hozzunk létre, melyek lehetővé teszik az innovatív orvosi megoldások költséghatékony eljuttatását minél több beteghez. 

Elhivatottságunk segít a betegeknek

Nemzetközi biogyógyszer vállalatként a kutatás és fejlesztés az AbbVie üzleti tevékenységének alapja. Olyan gyógyszerek fejlesztésére összpontosítunk, amelyek bizonyított klinikai hatékonysággal bírnak, jobban szolgálják a betegeket és gazdaságilag is nagyobb értéket képviselnek, különösen ott, ahol - többek között az immunológia, a vese- és májbetegségek, az ideggyógyászat, az onkológia vagy a nőgyógyászati betegségek területén - komoly szükség van erre.

Új módszerekkel segítjük a betegeket 

Az AbbVie Abbott néven kezdte működését, amelyet 1888-ban egy chicagói orvos, Dr. Wallace Abbott alapított. Azóta az Abbott nemzetközi szinten piacvezető egészségügyi gyártóvá fejlődött; innovatív gyógyszereket, táplálékkiegészítőket, diagnosztikai és gyógyászati termékeket forgalmaz több mint 150 országban.

 


aboutimg_07

Egy új kezdet

Az AbbVie nemzetközi biogyógyszer-vállalatot 2013. január 1-én alapították azzal a céllal és elhatározással, hogy a világ legnagyobb egészségügyi kihívásaira keressen megoldást. Az AbbVie rendelkezik azzal a stabilitással, olyan forrásokkal, szakértelemmel, és elhivatottsággal, amely ahhoz szükséges, hogy áttörést jelentő tudományos eredményeket mutasson fel, fejlesszen ki, és vezessen be a komoly egészségügyi problémák megoldása érdekében.


AZ ABBVIE...
 

Céltudatos

Élenjáró megoldásokat alkalmazó terápiák és innovációk kifejlesztésére összpontosítunk.

Elhivatott

Rendelkezünk azzal a szükséges elkötelezettséggel, szakértelemmel és képességgel, ami lehetővé teszi az emberi életet jobbá tevő egészségügyi megoldások kifejlesztését azon betegek számára, akiknek erre a legnagyobb szükségük van.

Változást hoz

Az AbbVie a betegek igényeinek és a betegségek lefolyásának mélyreható ismeretét ötvözve kínál olyan terápiás megoldásokat, amelyek jelentős előrelépést jelentenek a betegek életminőségének javításában.

AZ ABBVIE...
 

  • Széles termékkínálatában több piacvezető készítmény is megtalálható.

  • Üzleti és beruházási modellje az eddig megválaszolatlan egészségügyi problémák megoldására fókuszál. 

  • Az egészségügyi ellátás fejlesztésének innovatív szereplője. Kiterjedt kereskedelmi hálózattal, fejlett infrastruktúrával és 125 éves tapasztalattal rendelkezik.

  • 29000 munkatársa elkötelezett a mellett, hogy a világ legkomolyabb egészségügyi kihívásaira keresse a megoldást.


img1

KIK VAGYUNK?

Az AbbVie azzal a céllal folytat kutatásokat, fejleszt ki különböző terápiás megoldásokat hogy jobbá tegye az emberek életét.

Tudjon meg többet »

img2

FELELŐSSÉG

Átlátható és fenntartható módon viszonyuluk a kutatáshoz és fejlesztéshez, és munkánkkal hozzájárulunk az egészségügyi ellátás javításához.

Ismerkedjen meg velünk »

img3

IRÁNYÍTÁS

Megvan a kellő tapasztalatunk ahhoz, hogy sikeresek legyünk.

Ismerkedjen meg vezetőinkkel »

Elhagyom az oldalt abbvie.hu

Az Ön által megtekinteni kívánt AbbVie Internetes oldal bizonyos ország vagy országok lakosságának szól - ezt az oldalon fel is tüntetjük. Ennek eredményeképpen az oldal olyan gyógyszerekről vagy más termékekről, illetve olyan termékek használatáról tartalmazhat információkat, amelyeket más országokban vagy régiókban nem engedélyeztek. Ha Ön nem annak az országnak a lakosa, ahova az oldal irányította, kérjük, térjen vissza az AbbVie.com oldalra, vagy lépjen kapcsolatba az AbbVie helyi leányvállalatával, hogy megkaphassa az Ön lakóhelye szerinti országra vonatkozó megfelelő termékinformációt.

Előfordulhat, hogy az Ön által megtekinteni kívánt AbbVie Internetes oldal nyelve eltér az Ön országának hivatalos nyelvétől.

Előfordulhat, hogy az Ön által megtekinteni kívánt Abbvie Internetes oldal nem az Ön képernyőméretére lett optimalizálva.

Szeretne továbblépni az AbbVie oldalára?

Kilépés abbvie.hu

Közlemények

Az alábbi „Igen" hivatkozással elhagyja az AbbVie weboldalakat.

Az AbbVie weboldalairól más oldalakra mutató hivatkozások nem tartoznak az AbbVie ellenőrzési körébe, így az AbbVie nem vállal felelősséget sem az ezeken található tartalmakért, sem azokért a tartalmakért, amelyek további hivatkozásokon keresztül érhetők el az említett oldalakról. Az AbbVie csupán az Ön kényelme érdekében tünteti fel ezeket a hivatkozásokat, s az ilyen előfordulás nem jelenti, hogy az AbbVie támogatja a hivatkozásokkal elérhető oldalakat.

Előfordulhat, hogy az Ön által megtekinteni kívánt Internetes oldal nem az Ön képernyőméretére lett optimalizálva.

El kívánja hagyni ezt az oldalt?    

www.abbvie.hu elhagyása

Itt orvosok részére készült információkat tartalmazó oldalak következnek, melyek a gyógyszereink helyes alkalmazását szolgálják.

A gyógyszerinformációt tartalmazó oldal nem biztos, hogy az Ön képernyő méretére van optimalizálva.

Szeretné folytatni a böngészést a termékoldalakon?