Magyarország - MAGYAR Válasszon országot

A VILÁG LEGJELENTŐSEBB EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁIRA KERESSÜK A VÁLASZT

Az AbbVie az elismert vezető gyógyszeripari vállalatok szakértelmével rendelkezik. Emellett vállalkozó és innovatív szemlélet, valamint elhivatottság jellemzi. Mindez egy olyan ritka eredményhez, egy nemzetközi biogyógyszer vállalat létrejöttéhez, vezet napjaink egészségügyi ellátása terén, amely világszerte innovatív terápiák felfedezésére és továbbfejlesztésére, valamint az egészségügyi kérdések megválaszolására képes, az egyes ember és a társadalom szintjén.

aboutimg_03

Elkötelezettek vagyunk a betegközpontú kutatások iránt

A fejlesztések vonatkozásában az AbbVie számára a beteg áll az első helyen. A legnehezebben gyógyítható betegségek terén szerzett széleskörű tudásunkat ötvözzük a betegekről nyert tapasztalatainkkal, amelynek eredményeként javítani tudjuk a terápia eredményességét annak minden fázisában. A kutatás és fejlesztés betegközpontú megközelítése segít minket abban, hogy ne veszítsük szem elől kitűzött célunkat: betegeink életminőségének javítását.  

Fókuszban az egészség

Az emberek manapság hosszabb és egészségesebb életet élnek, azonban a hosszabb várható élettartammal a krónikus betegségek kialakulása is együtt jár. Nagy hangsúlyt fektetünk az egészségügy fejlesztésére és elkötelezettek vagyunk az újító gondolkodásmód és szemlélet kialakítása mellett. Munkánk során arra törekszünk, hogy olyan új egészségügyi megoldásokat hozzunk létre, melyek lehetővé teszik az orvosi innováció minél több beteghez történő költséghatékony eljuttatását.

Elhivatottságunk segít a betegeknek

Globális biogyógyszer vállalatként az innováció az AbbVie üzleti tevékenységének alapja. Arra összpontosítunk, hogy olyan gyógyszereket fejlesszünk ki, amelyek jelentős klinikai eredménnyel bírnak, a beteg számára mérhető hasznot, valamint gazdasági értéket nyújthatnak, különösen olyan területeken, mint pl. a hepatitis C, az ideggyógyászat, az immunológia, az onkológia, a krónikus vesebetegség és a nőgyógyászati problémák területén.

Eredményesebb módszerek feltérképezése a betegek jobb ellátásának biztosítása érdekében

Az AbbVie Abbottként kezdte meg működését, amelyet 1888-ban egy chicagó-i orvos, Dr. Wallace Abbott alapított. Azóta az Abbott globális egészségügyi termékek gyártójává fejlődött, innovatív gyógyszerek, táplálékkiegészítők, diagnosztikai és gyógyászati termékeket több mint 150 országban történő forgalmazásával.

 


aboutimg_07

Egy új kezdet

Az AbbVie-t 2013. január 1-én alapították egy nemzetközi biogyógyszer vállalatként azzal a céllal és elhatározással, hogy a világ legnagyobb egészségügyi kihívásaira keressen megoldást. Az AbbVie a szükséges stabilitással, forrásokkal, szakértelemmel, és elhivatottsággal rendelkezik ahhoz, hogy áttörést jelentő tudományos eredményeket mutasson fel, fejlesszen ki, és vezessen be olyan komoly egészségügyi problémák megoldása érdekében, amelyekkel a világ jelenleg és a jövőben szembesül.


AZ ABBVIE...
 

Céltudatos

Csúcstechnológiát alkalmazó terápiák és innovációk kifejlesztésére összpontosítunk.

Elhivatott

Rendelkezünk azzal a szükséges elkötelezettséggel, szakértelemmel és képességgel, ami lehetővé teszi az emberi életet jobbá tevő egészségügyi megoldások kifejlesztését azon betegek számára, akiknek erre a legnagyobb szükségük van.

Változást hoz

Az AbbVie a betegek szükségleteinek és a betegségek lefolyásának mélyreható ismeretét ötvözve hozza létre terápiás megoldásait, melyek jelentős előrelépést nyújtanak a betegek életminőségének javítása érdekében.

AZ ABBVIE...
 

  • Széles termékkínálattal rendelkezik, ide értve több piacvezető készítményt.

  • Célirányos, az eddig megválaszolatlan orvosi problémákra összpontosító üzleti és beruházási modellel rendelkezik.

  • 125 éves múltra visszatekintő, igazolt kereskedelmi tudásának és infrastruktúrájának köszönhetően mindvégig az egészségügyi ellátás fejlesztésének innovatív vezetőjeként volt jelen.

  • 28000 munkatársa elkötelezett a mellett, hogy a világ legnagyobb egészségügyi kihívásaira keresse a megoldást.


img1

KIK VAGYUNK?

Az AbbVie azzal a céllal folytat kutatásokat, fejleszt ki különböző terápiás megoldásokat hogy jobbá tegye az emberek életét.

Tudjon meg többet »

img2

FELELŐSSÉG

Átlátható és fenntartható módon viszonyuluk a kutatáshoz és fejlesztéshez, és munkánkkal hozzájárulunk az egészségügyi ellátás javításához.

Ismerkedjen meg velünk »

img3

IRÁNYÍTÁS

Megvan a kellő tapasztalatunk ahhoz, hogy sikeresek legyünk.

Ismerkedjen meg vezetőinkkel »

Elhagyom az oldalt abbvie.hu

Az Ön által megtekinteni kívánt AbbVie Internetes oldal bizonyos ország vagy országok lakosságának szól - ezt az oldalon fel is tüntetjük. Ennek eredményeképpen az oldal olyan gyógyszerekről vagy más termékekről, illetve olyan termékek használatáról tartalmazhat információkat, amelyeket más országokban vagy régiókban nem engedélyeztek. Ha Ön nem annak az országnak a lakosa, ahova az oldal irányította, kérjük, térjen vissza az AbbVie.com oldalra, vagy lépjen kapcsolatba az AbbVie helyi leányvállalatával, hogy megkaphassa az Ön lakóhelye szerinti országra vonatkozó megfelelő termékinformációt.

Előfordulhat, hogy az Ön által megtekinteni kívánt AbbVie Internetes oldal nyelve eltér az Ön országának hivatalos nyelvétől.

Előfordulhat, hogy az Ön által megtekinteni kívánt Abbvie Internetes oldal nem az Ön képernyőméretére lett optimalizálva.

Szeretne továbblépni az AbbVie oldalára?

Kilépés abbvie.hu

Közlemények

Az alábbi „Igen" hivatkozással elhagyja az AbbVie weboldalakat.

Az AbbVie weboldalairól más oldalakra mutató hivatkozások nem tartoznak az AbbVie ellenőrzési körébe, így az AbbVie nem vállal felelősséget sem az ezeken található tartalmakért, sem azokért a tartalmakért, amelyek további hivatkozásokon keresztül érhetők el az említett oldalakról. Az AbbVie csupán az Ön kényelme érdekében tünteti fel ezeket a hivatkozásokat, s az ilyen előfordulás nem jelenti, hogy az AbbVie támogatja a hivatkozásokkal elérhető oldalakat.

Előfordulhat, hogy az Ön által megtekinteni kívánt Internetes oldal nem az Ön képernyőméretére lett optimalizálva.

El kívánja hagyni ezt az oldalt?    

www.abbvie.hu elhagyása

Itt orvosok részére készült információkat tartalmazó oldalak következnek, melyek a gyógyszereink helyes alkalmazását szolgálják.

A gyógyszerinformációt tartalmazó oldal nem biztos, hogy az Ön képernyő méretére van optimalizálva.

Szeretné folytatni a böngészést a termékoldalakon?